رس بستن عسل طبیعی

رس زدن عسل طبیعی

رس بستن عسل طبیعی یا شکرک زدن عسل نه تنها دلیل بر بدی وتقلبی بودنش نیست بلکه برعکس معرف آنست
که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است
که عسل رس زدە و سفت شده را تقلبی میدانند. درفصول سرد سال رس زدن عسل بیشتر مشاهده می شود.
بطور کلی همه عسلهای خالص رس می زنند ولی مدت لازم برای رس زدن عسل های مختلف با هم فرق می کند.
از چند هفته تا چند سال که آنهم بسته به نوع گل، مقدار ذرات جامد در عسل (مثل دانه های گرده) ودرجه حرارت محیط
نگهداری عسلها فرق می کند. مثلا عسل کنار بسیار دیر رس میزند و یا رس بستن عسل کنار به مکان نگهداری و دمای آنجا بستگی دارد.

علت رس بستن عسل طبیعی

از دیگر دلایل رس زدن عسلها، آنزیم دیاستاز ترشحە از بدن زنبورعسل می باشد که همراه باشهد جمع آوری تبدیل به عسل می شود.
عسلهای مصنوعی به مرور شکرک می زنند و تفاوت این عسلها با عسل طبیعی در این هست
که در رس بستن عسل طبیعی به شکل روغن حیوانی در میاد وهزاربار هم به نحو اصولی به حالت اولیه برگردد
ودوباره رس بزند درکیفیت وطعم عسل مشکلی پیش نخواهد آمد، ولی در عسل مصنوعی شکرک می زند
و دانه های درشت شکر قابل دیدن هست وهنگام خوردن دانه های شکرکاملا حس میشود
وشیرینی شکر دل را می زند ورنگ وبوی عسل هم تغییر می کند.

شکرک زدن عسل طبیعی

روش برگرداندن عسل رس زده به حالت اولش چیست؟

بایستی ظرف محتوی عسل رس زده را در آب ولرم 40-60 درجه سانتیگراد
قرار داد تا کم کم به حالت اولش برگردد ،
در نزدیکی منبع گرما یی مثل شوفاژ یا بخاری قرار داده شود و
یا روی بخار سماور یا کتری با حرارت کم گذاشته شود
و مواظب باشید عسل به حالت جوش نرسد. به این روشها عسل راحت به حالت اولشه اش برمی گردد
و جالب اینکه طعم وکیفیت عسل همچنان عالی باقی خواهد ماند.
هرگز عسل را تا 100 درجه سانتیگراد حرارت ندهید چون بیشتر خواصش را از دست می دهد و حتی حالت سمی به خود می گیرد.

توصیه ما به دوستداران عسل

در مورد عسل وخواص آن حتما از منبعها و سایتهای مرتبط ، اطلاعات مفیدی را برای آگاهی خودتان تهیه و مطالعه بفرمایید.
عسلها را در محل مناسب با درجه حرارت حدود 25 درجه سانتیگراد نگهداری فرمایید.
از خوردن زیاده از حد و بی رویه عسل خودداری فرمایید.
حتما نوع عسل مصرفی ومیزان مصرفتان را در هر وعده بسته به سیستم بدنی خودتان اندازه گیری و رعایت بفرمایید.
قبل از مصرف عسل از نداشتن حساسیت نسبت به مصرف عسل اطمینان حاصل کنید.
قبل از خرید عسل طبیعی حتما آنرا تست کرده و فقط به یک یا دوتا عسل بسنده نکنید
تا بتوانید طعم ومزه های متفاوت تری را تجربه کنیدوانتخابهای بیشتری برای خرید داشته باشید.

عسل تقلبی رس بسته

متاسفانه عسلهای تقلبی هم اکنون در بازار هست که حتی شکرک هم نمی زند و تغییر شکل هم ندارد
وخصوصیات عسل طبیعی را تاحدی با خود یدک می کشد که آنهم بدلیل قاطی کردن مواد نگه دارنده
و شیمیایی مضر هست که افرادسود جو انجام می دهند. پس لطفا دوستان عزیز
از مراکز مطمئن و آگاه به عسل خریداری وازخرید عسلهای مصنوعی ودستکاری شده بازاری
که درصد بالایی شکر ، اسانس ،جوهر لیمو،مواد نگدارنده و دیگر ترکیبات مضر و سرطانزا دارند خودداری فرمایید.
در ضمن هر زنبورداری زنبوردار نیست و لزوما هر زنبورداری هم عسلش طبیعی نیست.
برخلاف باور اشتباه و رایج در ایران که فکر می کنند هرشخصی زنبور دار بود
و یا کندو داشت عسلش هم حتما طبیعی است.

 

مشاوره رایگان خرید عسل و عسل درمانی با شماره 09361779690 تماس بگیرید.

نظرات

یک دیدگاه برای “رس بستن عسل طبیعی”

  1. آرمند گفت:

    خیلی چیزا توایران جانیفتاده.من زنبوردارم عسل کاملا طبیعی بدون تغذیه رس بسته کاملا نشانه های روکه اشاره کردبد داره.بعد مشتری میگه اون سوپری کیلوی ۵۰ تومنه عسلشم شکرک نزده.

پاسخی بگذارید

[bws_google_captcha]