نحوه تولید بره موم

بره موم زنبور عسل

بره موم عسل یکی از مهم ترین ترین تولیدات زنبور عسل درون کندوها می باشد،میزان تمایل به جمع آوری
بره موم در بین گونه ها و حتی نژادهای زنبورهای عسل بسیار متغیر می باشد. دلیل واضحی برای توجیه
این تغییرات آشکار نشده است  اماشاید بدلیل آن باشد که برخی زنبورهای عسل به خواص ضد عفونی
کنندگی و آنتی بیوتیکی که بره موم فراهم می آورد نیازی ندارند یا از فراورده های دیگر بدین منظور استفاده می کنند.

بره موم زنبور عسل

ملاحضه کردیم که بره موم در حفظ بهداشت کلنی زنبورهای عسل نقشی مهم و جامع بر عهده دارد. همچنین از تاریخچه و کاربرد این ماده بعنوان دارو توسط انسان آگاهی یافتیم . بره موم دارای دامنه ی وسیعی از کاربردهای پزشکی است .تحقیقات اشخاص در موسسه تحقیقات بین المللی زنبور عسل کاردیف ، 52 مقاله بین سالهای 1973 تا 1994 در ارتباط با اجزای بیوشیمیایی بره موم و همچین بیش از 600 کاوش صورت گرفته است در ارتباط با سایر جنبه های مرتبط با بره موم را نشان می دهد. بره موم حاوی 150 جز بیوشیمیایی می باشد و هر ساله اجزای جدیدتری از آن کشف می گردد. ترکیب شیمیایی بره موم براساس نوع گیاهان محل ،آب و هوای ناحیه جمع آوری ، گونه زنبور گردآوری کننده و نیز فصل جمع آوری و حتی زمان روز تغییر می کند.
بره موم زنبور عسل

تعدادی ویزگی های بره موم عسل نه تنها با تجزیه شیمیایی سازگار نیست بلکه با اصول شیمی نیز سازگاری ندارد.
درون کندوی زنبور عسل به شکل قابل ملاحظه ای تمیز و استریل است، به مراتب تمیز تر و استریل تر
از بخش های جراحی بیمارستانها. بااین وجود این ویژگی با استریل کردن یکایک زنبورهای عسل یا آغشتن و مالیدن کل شان حاصل نمی گردد بلکه فقط با پوسته خارجی از جنس بره موم عسل امکان پذیر می گردد.

بره موم جمع آوری شده در نواحی حاره ای دارای تفاوت اساسی در مواد بیوشیمیایی تشکیل دهنده است ولی
دارای طیفی مشابه با آنچه بعنوان خواص دارویی از آن می شناسیم می باشد.

 

 

نظرات

پاسخی بگذارید

[bws_google_captcha]