کیک گرده زنبور

کیک گرده زنبور عسل چیست ؟

و هدف از دادن کیک گرده چیست؟ و تقلب در کیک گرده ! این نوع تغذیه بیشتر برای پیشگیری و درمان
بیماری های مختلف زنبورهای عسل بالغ و یا نوزادان به کار می آید زنبور عسل از گرده گل بیشتر جهت تأمین مواد
مورد نیاز برای ساختن عناصر ساختمانی، ماهیچه ها و سایر بافت های بدنش استفاده می کند.
وما با اینکار زمستان گدرانی زنبور عسل را برایش بهتر فراهم مینماییم تا دراوایل بهار بامشکلات وبیماریها زنبور عسل دچار نشویم.

کیک گرده زنبور عسل

با توجه به ورود افراد متقلب لازم است با روشهای تقلب در کیک گرده آشنا شد و‌ از مصرف و خرید چنین کیکهای خودداری کرد.
توصیه میشود برای رفع نیاز زنبور به پروتین و تخم ریزی بیشتر کیک حاوی گرده گل درست شود
و در حد امکان از استفاده از جانشین های گرده خودداری شود.
کیک گرده ی درست کنید که دارای استاندارهای لازم باشد و در صورتی نتوانستید؛
وقت نداشتید و یا به صرفه نبود تنها از کسانی تهیه کنید که شناخته شده و معتمد باشند.

کیک گرده زنبور عسل

1. به نام کیک گرده:
کیکی را کیک گرده مینامیم که حداقل حاوی پنج تا ده درصد گرده گل باشد‌.بنابراین کیکی که کمتر
از این مقدار گرده داشته باشد کیک گرده نیست و نام خمیر شیرین یا جانشین گرده دارد و نمیتوان به آنها کیک گرده گفت.

2. استفاده زیاد از جانشین های گرده:
استفاده زیاد از جانشین های گرده مثل مخمر و‌ گلوتن کیک را از حالت کیک گرده خارج میکند و‌ باید نام کیک جانشین گرده روی آنها اطلاق شود.

3. استفاده از جانشین عسل:
برای کم کردن هزینه ها افرادی فقط از جانشین عسل استفاده میکنند و این کار کیفیت کیک را کم میکند
چرا که عسل حاوی مواد مفیدی برای زنبور است و تنها شیرینی خالی نیست.
عسل بهترین محافظ گرده گل در کیک است و استفاده نکردن از عسل از کیفیت کیک به شدت میکاهد‌.

4. استفاده از رنگ دانه ها:
برای استفاده نکردن از گرده گل و تقلب در کم فروشی؛متقلبان از رنگ دانه های خوراکی و‌ طبیعی
استفاده میکنند تا کیک رنگ بگیرد و‌ این کار بدترین خیانت است.
لازم به ذکر است رنگ کیک گرده بسته به نوع گرده ی دارد در تهیه کیک استفاده میشود و ممکن است
کیک رنگها سبز؛قرمز و زرد و… داشته باشد و به هیچ‌ وجه رنگ کیک گرده الزاما زرد نیست.

5. استفاده از مواد غیر قابل هضم:
افرادی که تخصص کافی ندارند از موادی استفاده میکنند که قابل هضم ‌و ‌جذب
برای بدن زنبور نیست و این کیکها دور ریز دارند و استفاده از آنها توصیه نمیشود.

6. استفاده از مواد ارزان و‌ بی کیفیت:
استفاده از خاک قند و‌ گرده های مانده و‌ تاریخ گذشته غیر اینکه مصرفش مفید نیست
مضر است و هرگز نباید از مواد بی کیفیت در تهیه کیک گرده استفاده شود

.کیک گرده چیست

نظرات

پاسخی بگذارید

[bws_google_captcha]